web analytics

Vad var det nu jag skulle rita?

Teckning av cafe interiör och två kvinnor sittandes mittemot tecknaren. I cafeet finns ett orange parasoll mellan borden och oranga tyglyktor hänger från taket.

Vi fikade efter vår sketchwalk och miljön var oemotståndlig med oranga lyktor och stora parasoller. Och jag tycker ju om att rita människor. Och så häftiga lyktorna ser ut mot det svarta taket. Så jag sätter igång. En utmärkt ursäkt för att rita mina medtecknare. Nu efteråt kan jag se att jag inte riktigt bestämt mig om motivet är damerna eller lyktorna och parasollet. Eftersom jag tidigt bestämde mig för att bara ha oranga och röda kulörer så blev det inte så mycket tyngd i förgrunden på de två. Jag är nog för sann mot detaljerna i miljön istället för att tänka komposition. Nåja, nästa gång….

Vi fikade på St Jakobs stenugnsbageri i glasvasen bakom Malmö central.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *